Temat: Korzystacie z usług jasnowidza?
Szukam opinii na temat jasnowidza Magnusa Maga? Może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w temacie? Korzystaliście kiedyś ze wsparcia takich osób?
Forum ślubne - Zaplanuj ślub profesjonalnie
Na forum ślubno-weselnym dowiesz się jak zorganizować swój wymarzony ślub. Trendy, porady, inspiracje i wiele więcej.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum ślubne - Zaplanuj ślub profesjonalnie » Babskie sprawy » Korzystacie z usług jasnowidza?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szukam opinii na temat jasnowidza Magnusa Maga? Może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w temacie? Korzystaliście kiedyś ze wsparcia takich osób?
Ja byłam kiedyś u wróżki, postawiła mi tarota i na tym się skończyło, ale do takiego jasnowidza to bym się wybrała. Magnus z tego, co wiem doradza często przedsiębiorcom, którzy nie mogą podjąć decyzji dotyczącej biznesu. Na pewno taka wizyta nie zaszkodzi, a może pomóc, rozwiać wątpliwości itp. Na stronie jasnowidz.net znajdziecie więcej info o jego działalności.
Sprawdziło Wam się to, co przepowiadał jasnowidz czy tam wróżka?
Nie wiem, czy się zasugerowałam, czy nie, ale... te wróżby tarota się sprawdziły. Ja podchodzę do tego dość sceptyczne, ale mimo wszystko pewnie nabrałam sobie do głowy. Nie wiem czy była to taka samoistnie spełniająca się przepowiednia czy co, jednak zdarzenia przybrały taki obrót jak karty pokazały.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum ślubne - Zaplanuj ślub profesjonalnie » Babskie sprawy » Korzystacie z usług jasnowidza?