26

Odp: Wesele w hotelu

Dokładnie my też się na hotel zdecydowaliśmy żeby potem nie kombinować z noclegiem. Slub mieliśmy we Włocławku to wesele zorganizowaliśmy w hotelu Grandmet. Dobrze wyszła cała organizacja, zabawa była prawie do samego rana , a potem goście bez problemu mogli sobie w pokojach hotelowych przenocować. Nie trzeba było podwozić ani nic w tym stylu smile Duża wygoda

27

Hotel jest moim zdaniem zbyt surowym miejscem, dużo lepiej jest jednak zorganizować przyjęcie w domu weselnym. Piękny dom weselny jest w Kaniach, pod Warszawą. ASTORIA. Miejsce idealne na eleganckie duże przyjęcia smile

28

W hotelu no czemu nie jeżeli mają dużą salę do tańca? My na przykład mieliśmy w Kameliowym Zakątku w Bielsku i to był cały taki kompleks. Też był hotel i można tam było przenocować gości i to była świetna sprawa. Sama sala była przepiękna duża, mnóstwo miejsca do tańca. Ale to że można było przenocować gości to było bardzo dobre rozwiązanie bo mieliśmy ich trochę sporo i spokojnie mogli się wszyscy bawi a potem na miejscu spać.

29

Jak wesele jest daleko dla gości i dwudniowe to hotel jest super wyborem

30

Wiele osób takie opcje wybiera bo to bardzo wygodne. Znajomi organizowali w Hotelu Pod zielonym dębem w Bohuminie i też było tak że osoby przyjezdne miały tam od razu pokoje - swoją drogą naprawdę super, bardzo wysoki komfort, a rano przepyszne śniadanie. Ale w ogóle wesele tam to było wręcz bajeczne

31

mnie się bardzo podobało wesele w lokalu Smaki Życia. Jezeli chodzi o jedzenie (to jest dla mnie najważniejsze, bo jestem żarłokiem) to było przepyszne, naprawdę takiego jedzenia to w życiu pysznego nie jadłam, w dodatku jeszcze jedzenie było w formie bufetu, który był regularnie zaopatrzany, a to już całkowicie skradło moje serce. Super wrażenie tez zrobiła sala na weselu u mojej przyjaciółki, bo miała 220 gości, a prawie każdy tańczył, bawił się a na sali było i tak sporo miejsca smile

32

Jednym bardziej pasuje hotel, innym lokal. U nas było to drugie, Sala Imprez Okolicznościowych w Zamościu. To nasze strony, więc plus, że nie musieliśmy szukać gdzieś dalej. Bardzo fajne miejsce, z klasą i wzorową organizacją. Kuchnia smaczna, wszystko smakowało. Również stół staropolski był przez wielu gości odwiedzany. Polecam, a z pewnością nie będziecie zawiedzeni.

33

Wiele zależy również od tego w jakim okresie planujemy zorganizować nasze przyjęcie weselne. Często bywa tak, że w okresie od czerwca-sierpnia większość sal weselnych zajęta jest nawet na 2 lata wstecz. Z wolnych trafiliśmy na Restaurację i salę Bankietową AS (wielkopolskie) i było super. Bardzo dobre jedzenie, miejsca do zabawy również wystarczająco, a wesele organizowane było na 180 osób.