Temat: Szampon z keratyną
Jaki szampon z keratyną polecacie? Jaki skład najlepszy? Słyszałam, że są różne preparaty, różnych marek takich kreatynowych szamponów?
Forum ślubne - Zaplanuj ślub profesjonalnie
Na forum ślubno-weselnym dowiesz się jak zorganizować swój wymarzony ślub. Trendy, porady, inspiracje i wiele więcej.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum ślubne - Zaplanuj ślub profesjonalnie » Hyde Park - ogólna dyskusja » Szampon z keratyną
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jaki szampon z keratyną polecacie? Jaki skład najlepszy? Słyszałam, że są różne preparaty, różnych marek takich kreatynowych szamponów?
Moim zdaniem najlepiej jakieś sprawdzonej marki na wysokim poziomie. Może wersja wersja GHAIR , która według mnie sprawdzi się idealnie pod wieloma względami.
A możesz powiedzieć o tej wersji coś więcej? Nie słyszałam o niej?
Kuracja odbywa się za pośrednictwem 3 etapów - szampon, keratyna, maska) . Przeznaczona do ekstremalnych przypadków - włosów bardzo grubych i gęstych o bardzo dużym skręcie, włosów naturalnych. Jak masz takie włosy to się sprawdzi na pewno.
No u mnie wystarczy deszcz i już jest skręt, nawet gdy wyprostuje. Muszę takiego czegoś spróbować. Poszukam w okolicach salonu, który może bazuje na tej marce i się wybiorę. Z tego co wyczytałam to marka Inoar ma takie coś. To szukam
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum ślubne - Zaplanuj ślub profesjonalnie » Hyde Park - ogólna dyskusja » Szampon z keratyną